JEUGD & KINDEREN

Tijdens en na de dienst hebben wij verschillende activiteiten voor jeugd en kinderen

ACTIVITEITEN VOOR DE JEUGD

Elke week is er tijdens de dienst voor de jeugd een club. Ze praten hier met elkaar over het geloof en doen ook af en toe een spel. De ene week zijn dat de Spoorzoekers (groep 7,8 en brugklas) en de andere week de Tienerkerk, de 13+ jeugd.

Soms is er op zondagavond een activiteit van de jeugdvereniging JJV Rock Steady. De jeugd kan hier op een ontspannen manier samenkomen en praten over geloof.

Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd met alleen de jeugd van de gemeente of samen met de jeugd van andere gemeentes.

Vanwege Corona zijn er kleine wijzigingen, wilt u meer info over het jeugdwerk, neem dan contact met ons op.

Catechese

Voor alle tieners in de 13+ is er doordeweeks een catechese-avond. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd. Voor de 18+ groep zijn er gespreksavonden. Voor meer informatie hierover neem contact op met ds. Jelle knol

ACTIVITEITEN VOOR DE KINDEREN

Voor de allerjongsten van 0-4 jaar is er tijdens de dienst opvang in de creche. De kinderen komen vlak voor het einde van de dienst nog even de kerk in voor het kinderlied en om de zegen mee te krijgen.

Voor de kinderen van 4-10 jaar (groep 1 tot en met groep 6) is er kinderbijbelclub verdeeld in een jongere groep “De parels” en een oudere groep “De schatgravers”. De kinderen zullen eerst nog even bij het begin van de dienst zijn en vertrekken daarna naar de club. Vlak voor het einde van de dienst komen ze nog even binnen om hun kinderlied te laten horen en evt de knutsel te laten zien.

Verder worden de kinderen regelmatig bij de dienst betrokken als er een speciale (gezins)dienst is. Met kerst is er altijd een groot kerstproject welke met advent al begint.

1 keer in het jaar gaan de kinderen samen met de leiding een dagje uit naar een speeltuin of iets anders.

Vanwege Corona zijn er wijzigingen bij de kinderclub, wilt u meer info hierover neem dan contact met ons op.