Leliekerk
Krommenie

Nieuws

Nieuws

Agenda

9 november 2018

Pasen

Geen lichamelijke Opstanding van Jezus Christus uit de doden, geen Kerk op …

26 maart 2016

Lijdensweg 2

Hij moest zijn in het Huis van Zijn Vader om de offerdienst in de Tempel te…

25 maart 2016

De grote testfase

Update: vrijwel alle fouten zijn inmiddels verholpen. Komt u nog wel iets tegen? Mail dit gerust naar stefan@leliekerk.nl!

Ondertussen is de site al anderhalve maand online. Het nadeel van een nieuwe website is, dat er nog wat kleine problemen zijn die opgelost moeten worden. 

Momenteel zijn er al redelijk veel kleine foutjes uit de website gehaald, toch zijn er nog steeds een aantal kleine problemen die er uit moeten worden gefilterd. Zo zijn er tot op heden zo nu en dan nog problemen met inloggen, of met het aanmaken van een account. Achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt. Wij zijn dan ook druk bezig om zo snel mogelijk de website helemaal functionerend te krijgen en wij bevinden ons nu in de grote testfase. Dit houd in dat de gehele website wordt nagelopen op de functionaliteit en wordt er gekeken of het achter de schermen ook nog goed blijft verlopen.

Binnenkort zal er een grote start worden gemaakt met het invullen van de website. Momenteel is dit op een kleine schaal en mondjesmaat gebeurd in verband met de bovengenoemde redenen. Wij hopen binnen een niet al te lange tijd u mede te kunnen delen dat de site helemaal goed functioneert. Aangezien wij soms ook iets over het hoofd zien, willen wij u vragen om het te melden wanneer iets niet goed werkt. U kunt het beste een mail sturen naar de technisch beheerder van de website stefan@leliekerk.nl.

Mochten er verder nog vragen zijn, dan kunt u voor het technisch beheer contact opnemen via stefan@leliekerk.nl. Voor alle overige vragen kunt u een mail sturen naar thomas@leliekerk.nl