Oecumenische dienst Raad van Kerken Krommenie- Assendelft

Zondag 16 januari vanaf 10:00 uur zal er online een oecumenische dienst plaats vinden van de Raad van Kerken Krommenie-Assendelft. Het thema is ” Licht in het duister”. Het thema van de week van het gebed welke van 16 t/m 23 januari plaats vindt.

De online dienst wordt online uitgezonden vanuit de NGK kerk Krommenie is live te volgen via onze website of via kerkdienst gemist.

Medewerking wordt verleend door

Organist:             Willem van Beek

Pianist:                Björn Hoogenes

Zanggroep bestaande uit : Mieke de Winter, Nina Ouwens, Nienke Paeper, Eelko ten Wolde

Wilt u meer weten over de Raad van Kerken Krommenie-Assendelft kijk dan op www.rvkkrommenieassendelft.nl

Een dag eerder, a.s. zaterdag (15 januari), is er al het nationaal gebed voor vrede en verbinding. Een samenwerking tussen verschillende kerken en christelijke organisaties. Er is o.a. een online gebedsmuur en een landelijke livestream van 20.00-21.30u. Zie www.nationaalgebed.nl.
In Krommenie openen zaterdag tussen 14.00 en 17.00u de Protestantse Nicolaaskerk (Kerkplein 1) en de Oud Katholieke parochie (Noorderhoofdstraat 131) hun deuren voor het aansteken van een kaarsje of een moment van gebed.