Iedereen is welkom om zijn dierbare te herinneren op lichtjesavond in Krommenie op 5 november.

Dit jaar organiseert de Raad van Kerken wederom een Lichtjesavond om diegenen te herdenken die we verloren zijn. Iedereen is welkom, ook al bent u niet aangesloten bij ene kerk of ligt de dierbare die u wilt herdenken niet op de begraafplaats in Krommenie. 

We starten gezamenlijk op het schoolplein van Basisschool de Hoeksteen aan de Serooskerkestraat. U wordt welkom geheten door muziek van de inmiddels bekende heren van Basic Matters. Na woorden van inleiding en troost noemen we de namen van onze dierbare overledenen. Nieuw dit jaar is een korte stille lichtjestocht naar de begraafplaats, waarbij iedereen een grafkaars (met deksel) meedraagt. Op de begraafplaats mag iedereen zelf een plek kiezen voor deze kaarsen. We richten sfeervolle herdenkingsplekken in maar ook op een eigen familiegraf of bij de urnenwand kunnen deze geplaatst worden. 

We kunnen natuurlijk alle hulp gebruiken dus we zijn nog op zoek naar vrijwilligers bijv voor de toegangscontrole, klaar zetten en aansteken kaarsen (vrijdagmiddag vanaf 13:00 uur), verkeersregelaars en ook bij het opruimen op zaterdagochtend 9:30 uur. Meld u aan via lichtjesavond@t-mobilethuis.nl, voor vragen kunt u ook contact opnmen met Elviree Molle-Drummen.

Ook kunnen wij nog glazen potje gebruiken om de kaarsjes in te doen, dus alle lege potjes van Hak, jam, pindakaas etc zijn welkom (kleine babyvoedingpotjes zijn helaas te klein). U kunt deze inleveren bij de kerken in Krommenie.

G-8MVF8SGDYW