Vanaf zondag 23 mei is het weer mogelijk om de kerkdiensten te bezoeken. DeĀ kerkenraad heeft het advies van de Coronacommissie overgenomen om het kerkgebouw voor de leden van onze kerk weer open te stellen. De kerkenraad deelt de mening van de Coronacommissie om vanaf nu de routekaart voor kerken te volgen. Als u graag een dienst wilt bezoeken dient u zich aan te melden, leden ontvangen elke week een mail met intekenformulier.

Op 27 mei is het risiconiveau van de Zaanstreek van zeer ernstig naar ernstig gegaan. Hierdoor is het vanaf 30 mei ook mogelijk om de kinderbijbelclub en de jeugdkerk weer te laten plaatsvinden vanaf zondag 30 mei.

Wilt u meer informatie over de kerkdiensten of het kinder- en jeugdwerk neem dan contact met ons op.