Een mooie uitdaging: hoe kun je als verschillende kerken een gezamenlijke dienst houden als je niet samen kunt komen?  En dat in deze speciale week waarin over de hele wereld kerken samen willen bidden.
De kerken van Krommenie en Assendelft hebben er wat op gevonden!  Een digitale dienst die in zes verschillende kerken wordt opgenomen en als één wordt gemonteerd!  Als teken dat Katholieken, Protestanten, Oud Katholieken, Doopsgezinden en Nederlands Gereformeerden ook in isolatie verbonden zijn en samen kunnen bidden en zingen (thuis dan).  Er is immers maar één God. Kan je in zo’n dienst dan ook die éénheid uitstralen??  Ja zeker, we gaan het zien!  En u ook: als u meekijkt op zondagmorgen 17 januari om 10 uur via de link op www.rvkkrommenieassendelft.nl of https://www.leliekerk.nl/gezamenlijkedienstraadvankerken/. Met zang, een kinderprogramma èn een uitstapje naar de voedselbank.  Opdat we, juist in deze tijden, één zijn.

De kinderen zullen eerst een gedeelte van de kerkdienst meeluisteren en kunnen dan overstappen naar hun eigen online kinderbijbelclub die ook op de betreffende pagina te vinden is. Let op er moet wel wat uitgeprint worden maar dat is allemaal terug te vinden op de pagina.

G-8MVF8SGDYW