The Bible filmavond

Op zaterdag 18 januari vertonen we in de Leliekerk de derde en vierde aflev…

15 januari 2014

Het Oude Testament in Vogelvlucht

Een reis door 4000 jaar geschiedenis in één onvergetelijke dag!

30 december 2013

Catechisatie Stichting Present

Op 9 januari is er een gast spreker aanwezig van Stichting Present.

19 december 2013

Catechisatie Stichting Present

Catechisatie donderdag 9 januari:

Stichting Present met Petra de Jong

Op donderdag 9 januari komt Petra de Jong namens Stichting Present ons informeren over hoe wij mensen in de samenleving kunnen helpen. Dit kunnen oudere mensen zijn, die wel eens hulp kunnen gebruiken bij een klusje of mensen, die het moeilijk vinden om hun huis of tuin op orde te houden. Deze avond is voor catechisatiegroep 1 en 2. Het doel is dat we aan het eind van de avond een project hebben bedacht dat we samen een keer voor iemand of meerdere mensen gaan uitvoeren.

Dit betekent dat de catechisatie voor groep 2 op maandag 6 januari wordt doorgeschoven naar die donderdag. Deze datum was voor de zomer al met Stichting Present afgesproken en toen stonden die beide catechisaties nog op voor de donderdag.

De belijdeniscatechisanten zijn ook welkom. Van iedereen wordt wel verwacht dat men meewerkt aan het project.

Onderwerp:   Stichting Present

Tijd:                19:30-20:45

Plaats:             De Leliekerk

Kijk alvast voor meer informatie op: www.stichtingpresent.nl